Γιατί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της η Μις Ιράκ και η οικογένειά της

 

Απειλές δέχθηκαν οι βασίλισσες της ομορφιάς του Ιράκ και του Ισραήλ μετά τη δημοσίευση selfi φωτογραφιών στο Instagram, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και ειρήνης.

Η οικογένεια της ιρακινής διαγωνιζόμενης στα καλλιστεία Miss Universe αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα, μετά από απειλές για τη ζωή τους, για τη δημοσίευση φωτογραφιών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την Μις Ισραήλ και για το μόντελινγκ της Μις Ιράκ με μπικίνι.

Η Μις Ιράκ, Σάρα Ιντάν, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και η υπόλοιπη οικογένειά της έφυγε από το Ιράκ, ανέφερε η Μις Ισραήλ, Αντάρ Γκάντελσμαν, στο Hadashot Νews.

Η Γκάντελσμαν είπε ότι έχει κρατήσει επαφή με την Ιντάν από το διαγωνισμό και ότι οι δύο γυναίκες έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στο Τόκιο το Νοέμβριο, οι δύο γυναίκες ανέβασαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η Ιντάν σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και τη Μις Ισραήλ»

Η Μις Ισραήλ ανέφερε ότι η Ιντάν δεν έχει μετανιώσει για τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

Η Ιντάν δεν αφαίρεσε τη φωτογραφία από το λογαριασμό της στο Instagram. Σύμφωνα με τους Times of Israel, τον προηγούμενο μήνα υπερασπίστηκε τη φωτογραφία με ένα ποστ στα Αραβικά στο Instagram γράφοντας: «Θέλω να τονίσω ότι ο σκοπός της φωτογραφίας ήταν απλά και μόνο για να εκφράσω την ελπίδα και την επιθυμία για ειρήνη ανάμεσα στις δύο χώρες».

Διαβάστε επίσης