Για «προβοκάτσια» καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ο Παύλος Πολάκης

«Προβοκάτσια» που ξεκίνησε από τον πρόεδρό της χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ότι εντοπίστηκε το δονάκιο της χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».

Η εξέλιξη δικαιώνει την αντίδραση του υπουργείου», τόνισε ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας ότι μερίδα μέσων ενημέρωσης αναπαρήγαγε τις «μπούρδες» αυτές προκαλώντας πανικό. Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεχάρη για τη στάση του τον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κρεμαστινό, που είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χολέρας, και πως το θέμα «πολλαπλασίασαν τα μέσα ενημέρωσης».

Από τη πλευρά του, ο κ. Κρεμαστινός, που είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για τη λειτουργία της ακτινοθεραπευτικής πτέρυγας στο νοσοκομείο της Ρόδου, ανέφερε ότι εξέφρασε καθαρά την επιστημονική του άποψη.

«Η θέση μου για τη χολέρα ήταν καθαρά επιστημονική. Δεν μπορούσα να πω κάτι που αύριο θα αποδεικνυόταν ότι δεν ήταν σωστό. Δεν ήταν υποστηρικτική για κανέναν», ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα