Για τον εθισμό του στον τζόγο μίλησε δημόσια γνωστός Έλληνας ηθοποιός (εικόνα)

 

Εξαφανισμένος είναι από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τον τελευταίο καιρό, αφού οι νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες εδρεύουν εδώ και ενάμιση χρόνο στο Ντουμπάϊ. Σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος, ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε στην νέα του επιχείρηση αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με τον τζόγο.

 

Πώς προέκυψε η επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο Ντουμπάι;

Με ένα παιδικό φίλο φτιάξαμε μια εταιρεία και οργανώνουμε μουσικές βραδιές με γνωστούς τραγουδιστές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι για Έλληνες και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε με τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τους Imam Baildi , τους Nouvelle Vague , και συνεχίζουμε. Κάποια σπγ μή είχα την ιδέα και προχωρήσαμε. Μέσα στην απαισιοδοξία και τη μαυρίλα που ζούμε, συμβαίνει και κάτι καλό. Γινόμαστε όλοι λίγο πιο εφευρετικοί και πραγματοποιούμε κάποιες ιδέες.

Μιλήσατε ανοιχτά για το μεγάλο σας πάθος, τον τζόγο. Δεν είναι εύκολη η δημόσια παραδοχή. Πώς πήρατε την απόφαση να το κάνετε;

Νομίζω ότι όποιος άνθρωπος έχει περάσει από κάποιον εθισμό, γιατί κανονικός εθισμός είναι και αυτός και μάλιστα από τους σκληρούς, μέσα στη διαδρομή αυτή, αν καταφέρει σιγά σιγά να ξεθολώσει και να αρχίσει να νιώθει ότι αυτό είναι μια δυσάρεστη ιστορία που πρέπει να την αφήσει πίσω, περιλαμβάνεται και η δημόσια παραδοχή.

%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86%cf%83

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα