Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκινεί το γιατί κυκλοφόρησε το τραγούδι του ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (βίντεο)

«Έγινε το αντίθετο» σε στίχους του Σταμάτη Γονίδη και μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή, είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Δασκαλάκη, που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής το παρουσίασε ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το γιατί είναι πολύ συγκινητικό. Όπως εξομολογήθηκε καλεσμένος το Σαββάτο στην εκπομπή στα «Καλά Καθούμενα» η επιλογή της μέρας δεν ήταν τυχαία, αφού θέλησαν η μουσική γιορτή του νέου τραγουδιού να συμπέσει με τη γιορτή του μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή, αλλά και να το αφιερώσει ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του μητέρα, κυρία Κωνσταντίνα που επίσης γιόρταζε.

Μέσω του προφίλ του στο Facebook στη συνέχεια ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τους δημιουργούς του «Έγινε το Αντίθετο», Σταμάτη Γονίδη και Κωνσταντίνο Παντζή. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σταμάτη Γονίδη και τον Κωνσταντίνο Παντζή για το δώρο που μου έκαναν. Και σε όλους τους φίλους μου που γουστάρουν και είναι δίπλα μας. Spin Records καλοτάξιδο και καλή πορεία να έχουμε. Εύχομαι να το αγαπήσετε και εσείς όπως και εμείς» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, έχοντας στις μουσικές αποσκευές του ένα ακόμη μοναδικό τραγούδι, ετοιμάζεται για τη περιοδεία του σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αφετηρία την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρόδο, που είναι και το γούρι του,  όπου το Σαββάτο θα εμφανιστεί στα «Άστρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα