Δανεικός στην Βέρντερ ο Μαυροπάνος

Η Άρσεναλ μπορεί να… περιμένει για τον Παναγιώτη Μαυροπάνο που μπορεί να παρουσιάστηκε επίσημα από τους «κανονιέρηδες» αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα είναι κάτοικος Βρέμης.

Βέρντερ και Λονδρέζοι φαίνεται πως έδωσαν τα… χέρια για εξάμηνο δανεισμό του Έλληνα άσου, ο οποίος θα μετακομίσει έως το καλοκαίρι στον Γερμανικό σύλλογο, προκειμένου να συλλέξει εμπειρίες, για την επιστροφή του στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

Τις συγκεκριμένες εξελίξεις επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Νότιγχαμ, ο Αρσέν Βενγκέρ: «Το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός. Μπορεί να είναι ένας γερμανικός σύλλογος. Προτιμώ να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες. Είναι 20 ετών και δεν είναι έτοιμος να παίξει σε εμάς».

Να σημειωθεί, πως μπορεί ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ να μην αναφέρθηκε στην Βέρντερ και να μίλησε γενικά, ωστόσο από την Γερμανία θεωρούσαν σίγουρη την μετακίνηση Μαυροπάνου στην Βέρντερ, πριν καν ολοκληρωθεί η απόκτηση του από την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης