Δεν είναι άντρας ο Ράιαν και ντρέπομαι γι’ αυτόν είπε ο πατέρας του Γκιγκς

Ο νέος προπονητής της εθνικής Ουαλίας Ράιαν Γκιγκς ναι μεν αποτελεί μια από τις θρυλικές μορφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο πατέρας του δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Ο Ντάνι Γουίλσον, πατέρας του Ράιαν Γκιγκς, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον γιο του, αφού δεν μπορεί να ξεχάσει το… μεγάλο του αμάρτημα.

Το 2011 είχε αποκαλυφθεί πως ο Γκιγκς διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τη σύζυγο του αδερφού του, Νατάσα, για περίπου οκτώ χρόνια, όσα και ο γάμος της με τον Ρόντι!

Ο πατέρας του νέου τεχνικού της εθνικής Ουαλίας δεν μπορεί να ξεχάσει το κακό που έκανε ο Γκιγκς στην οικογένεια.

«Θα έπρεπε να είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αλλά ντρέπομαι γι’ αυτόν. Δεν μπορώ ούτε να προφέρω το όνομά του. Τον αποκαλώ ως ‘ο πρώην ποδοσφαιριστής’. Έβαλε τον εαυτό του από πάνω και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο τηλεοπτικός σχολιασμός και τα εγκαίνια φανταχτερών ξενοδοχείων στο Μάντσεστερ. Τώρα, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, την κλείνω, όλη η οικογένεια αυτό κάνει», δήλωσε αρχικά στη «Sun» ο πατέρας του Γκιγκς.

«Είναι γιος μου και με λυπεί αφάνταστα να λέω ότι η οικογένειά μου δεν τον σέβεται και δεν τον θαυμάζει. Ως ο μεγαλύτερος, έπρεπε να προσέχει τον αδερφό του και όχι να τον καρφώνει πισώπλατα. Απάτησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είναι αρκετά άντρας για να απολογηθεί», ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης