Δε χαλάει η δουλειά!

Ο Ηρακλής περνά σε ιταλικά χέρια! Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο βρίσκεται για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου, όπως είπε, να ολοκληρώσει το ντιλ και δεν δίστασε να παραχωρήσει μεγάλη Συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τη διαδικασία και να καθησυχάσει τον κόσμο που δεν… πολυπιστεύει αυτές τις ειδήσεις. Ανέφερε πως ο Αλέξανδρος Παλάσκας θα τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα, πως η εταιρία του έχει «πλάτες» στο Ντουμπάι και πως δεν θα πρέπει να παρασέρνεται ο κόσμος από αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο και απλά να κάνει υπομονή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Έχουμε υπογράψει με τον κ. Παπαθανασάκη στην Αθήνα μία συμφωνία στο δικηγορικό γραφείο του κ. Ανδρικόπουλου. Έχουμε συμφωνήσει για το πέρασμα της ομάδα σε μένα, όμως δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για χρήματα ή για κάτι άλλο και θα παρακαλούσα να μην μπείτε σε οικονομικούς όρους. Σίγουρα όταν οριστικοποιηθεί η αγοραπωλησία θα είμαστε και οι δύο για να δώσουμε μαζί συνέντευξη. Εγώ ήθελα να μιλήσω σήμερα για να πω όλα όσα θέλω και ισχύουν. Έχω γράψει στοπ facebook πως είμαι ο μελλοντικός πρόεδρος, οπότε να μην παρασέρνεται ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι και δεν έχω γράψει ποτέ πως είμαι πρόεδρος. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, κάθε φορά είναι ένα βήμα μπροστά για την εκπλήρωση της συμφωνίας. Αυτές οι συναντήσεις και από την δική μου πλευρά και από αυτή του κ. Παπαθανασάκη δείχνουν πως υπάρχει η προθυμία να προχωρήσει το deal. Oι δικοί μου χρηματοδότες είναι στο Ντουμπάι με τους οποίους είμαστε συνέταιροι. Όχι συνεργάτες. Το γκρουπ μας ασχολείται με διάφορες επενδύσεις. Προσφάτως αγοράσαμε μία εταιρεία με τσάντες. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλούς τομείς. Όταν κάποιος αγοράζει μία ομάδα είναι διαφορετικό από το να αγοράζει όπλα. Ένα αθλητικό κλαμπ, δεν είναι όπλα, γυναίκες, καμήλες. Είναι μία ανάλυση οικονομική που εξετάζει την σταθερότητα και την οικονομική επιφάνεια».

Για τα όσα ακούγονται από την πλευρά του Καγιούλη για το γεγονός πως η συμφωνία ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ και για το αν έχει δώσει εγγυητική απάντησε: «Ποιος είναι ο κ. Καγιούλης; Είναι πολύ χρήσιμη η συνέντευξη γιατί χωρίς αυτήν λέγονται ανοησίες. Εγώ δε ξέρω για το τι λέγεται. Εγώ ξέρω τι υπέγραψα στο γραφείο του κ. Ανδρικόπουλου. Ο κ. Καγιούλης δεν ασχολείται με το μάνατζμεντ, ασχολείται με την οικονομική πλευρά της ομάδας. Ο κ. Καγιούλης από όσο γνωρίζω δεν έχει κάποιο χαρτί που να τον εξουσιοδοτεί για να μιλήσω μαζί του. Εγώ μιλάω μόνο με τον Σπύρο Παπαθανασάκη με τον οποίο έχει αναπτυχθεί ένα θετικό κλίμα σε ό,τι αφορά την διαπραγμάτευση. Είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη να μιλήσω, όμως μου είπανε πως πρέπει να πάω στην Αθήνα γιατί εκεί με προσκάλεσε ο κ. Παπαθανασάκης. Το γιατί δεν το ξέρω».

Για το ποιος μεσολάβησε για να μάθει και να ενδιαφερθεί για τον Ηρακλή, απάντησε: «Είναι γνωστό πως ασχολούμαι με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μέσα από το network έμαθα πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα και έτσι ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές. Εχουμε κι άλλες δραστηριότητες όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ένας ξένος δεν έρχεται μόνο να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, έχει κι άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες που συμπληρώνουν το ενδιαφέρον του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα