Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς γλίτωσε τα ασφαλιστικά μέτρα

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε προηγούμενες σχέσεις του και ακραίες κινήσεις που είχε κάνει για χάρη της καψούρας.

«Τις περισσότερες φορές έφευγαν οι γυναίκες από τη σχέση. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να κρατάς κάποια πράγματα για να συντηρείς τον μύθο. Όταν τελείωνε η σχέση δεν είχα κάτι άλλο για να την κρατήσω», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς παρά τρίχα γλίτωσε να μην του κάνει ασφαλιστικά μέτρα πρώην σύντροφός τους.
«Στην καψούρα νιώθεις ότι δεν αντέχει το σώμα σου στα καλά και αντίστοιχα στα κακά. Νιώθεις σφίξιμο στο στομάχι και την καρδιά και λες «θα πεθάνω». Ευτυχώς, ήταν κοντά μου οι φίλοι μου. Ήμουν drama queen. Έκανα να ξεπεράσω 4 χρόνια την πρώτη μου καψούρα στα 17 μου. Πάλι καλά που δεν μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Περνούσα έξω από το σπίτι της, την έπαιρνα τηλέφωνο, το σήκωνε και της το έκλεινα. Τότε μου στοίχησε πολύ γιατί αυτή πιέστηκε και δεν ήθελα ποτέ να την πιέσω. Ένιωσα ότι έσκασε. Μια φορά έχω σκεφτεί να κάνω πρόταση γάμου. Ήμουν 27 στα 28. Είναι γνωστή γυναίκα αλλά ποτέ δεν θα το πω. Ο θεός με φώτισε να μην κάνω πρόταση γάμου. Αν έκανα την πρόταση πιστεύω ότι θα έλεγε “όχι”».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα