Διαψεύδει για COSCO ο Καραπαπάς

Με ανάρτηση στο facebook διέψευσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν την κινέζικη COSCO να αγοράζει μετοχές των «ερυθρόλευκων», συνδιοικώντας μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Επειδή κάποια πράγματα είναι σοβαρά για να τα αφήνουμε να κυκλοφορούν ως “ράδιο αρβύλα” και επειδή τα περίφημα group οπαδών είναι πολλές φορές απλά η κάλυψη των βαλτών για να δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια μας θέλω να πω ΕΠΙΣΗΜΑ δυο πράγματα για όσα γράφονται στα social media και σε γκρουπ ανωνύμων που ήδη τα ψάχνουμε και θα τα βρούμε (όπως το Φούλ Κόκκινος / Full Red – Official στο οποίο αναφέρομαι) περί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και COSCO.

Για να τελειώνουμε τα παραμύθια πριν γίνουν δράκοι:

1) ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν συζητήσεις με την COSCO σε κανένα επίπεδο, σχετικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

2) Οι συγκεκριμένοι κύριοι αν και εγκατεστημένοι εδώ και πολύ καιρό στον Πειραιά ΜΑΣ, δεν έχουν δώσει ούτε δέκα ευρώ για να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

3) Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν πάρει σε θέση εργασίας ούτε έναν οπαδό μας και έχουμε χιλιάδες άνεργα άξια παιδιά στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι πολύ βλάκας για να αναπαράγει αυτά τα ψεύδη που κατασκευάζουν οι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, από σήμερα θα καταλάβουν και αυτοί ότι δεν είναι αόρατοι επειδή γράφουν ανώνυμα ή σε ένα group στο facebook» αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Καραπαπάς.

Διαβάστε επίσης