Δικαίωση Πανελευσινιακού

Οριστικό αίσιο τέλος έχει για τον Πανελευσινιακό η υπόθεση της δήθεν απόπειρας δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου στο περσινό ματς με την Παναχαϊκή και αυτό γιατί το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τη σχετική προσφυγή (τριτανακοπή) της Ζακύνθου εις βάρος των «σταχυοφόρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελευσίνα αποδεικνύεται ότι ταλαιπωρήθηκε άδικα για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δικαιώθηκε για τρίτη φορά από το δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας!

Ταυτόχρονα, όμως, εκμηδενίζονται οι ούτως ή άλλως θεωρητικές ελπίδες της Ζακύνθου για παραμονή από το παράθυρο στη Β’ Εθνική, αφού πλέον η μόνη εκκρεμοδικία, στην οποία μπορεί να ελπίζουν εις βάρος του Πανελευσινιακού, είναι η υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης που προέκυψε από κατά πλειοψηφία απόφαση της ΕΕΑ, η οποία παραπέμφθηκε στα πειθαρχικά όργανα (ήδη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη). Αυτή είναι και η τελευταία υπόθεση για να γίνει επιτέλους η οριστική επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής για τη σεζόν 2015-16.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα