Δύο προφυλακιστέοι, εμφανίστηκε και ο τέταρτος

Προφυλακίστηκαν οι 2 από τους 3 άνδρες που συμμετείχαν στα επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, ενώ εμφανίστηκε και ο τέταρτος που αναζητούσε η αστυνομία, ο 32χρονος, ο οποίος έφτασε μαζί με το δικηγόρο του, Νίκο Φαρσάρη.

Προφυλακίστηκαν ο 27χρονος που φέρεται οτι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Στις απολογίες τους αρνήθηκαν όλοι τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ με δεδομένο ότι δεν έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, είναι ελεύθερος ως την απολογία του.

Οι δικηγόροι του 22χρονου που αφέθηκε ελεύθερος , Γιώργος Στειακάκης και Λεωνίδας Αρχανιωτάκης, υποστήριξαν: «Εμείς από την αρχή ισχυριστήκαμε ότι δεν προέκυπτε η συμμετοχή μας στο επεισόδιο και η εξέλιξη δικαίωσε τους ισχυρισμούς μας. Στη πορεία η ανάκριση θα ρίξει φως στις πτυχές της υπόθεσης». Οι δικηγόροι μετέφεραν τις ευχές του 22χρονου για ταχεία ανάρρωση του 46χρονου φιλάθλου ενώ παράλληλα εξέφρασαν την λύπη τους για τα επεισόδια που σημειώνονται στα γήπεδα.

Οι δικηγόροι του 27χρονου που προφυλακίστηκε, Απόστολος Βαρδάκης και Διονύσης Βέρρας, δήλωσαν: «Τα επεισόδια διαδραματίστηκαν σε 2 φάσεις. Ο 27χρονος είχε συμμετοχή μόνο στην πρώτη φάση οπότε και επιχειρούσαν να κατεβάσουν το πανό και όχι στην 2η φάση, δηλαδή κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του 46χρονου». Ακόμα, πρόσθεσε: «Εκφράζουμε την λύπη μας για ότι συνέβη. Εμείς ωστόσο έχουμε πολλούς μάρτυρες που πρόκειται  να καταθέσουν και ελπίζουμε το δικαστήριο να μας δικαιώσει».

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης