“Εάν δεν με θέλει ο Τσίπρας, δεν μπορώ να είμαι βαρίδι”

Ντόρος ξέσπασε γύρω από το όνομα του Αλέξη Μητρόπουλου μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής που εμπλέκεται και τα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει εκτός εκλογικής λίστας.Ο ίδιος θέλησε να δώσει απαντήσεις για το συγκκριμένο θέμα και εμμένει στη θέση του ότι θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος παρά τις προς το αντίθετο πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” είπε πως μετά το “παρών” που είπε στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον έχει διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

“Τις τελευταίες μέρες μίλησα τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην κεντρική επιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος σε παλαιότερη υπόθεσή του για οικονομικά θέματα είπε πως έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια, πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλ. Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο όπως τόνισε θα ερευνήσει εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό. Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που τελικά δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Μητρόπουλος, είπε πως δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν κάτι άλλο καθώς είχε την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα είναι στη λίστα.

Διαβάστε επίσης