«Είναι ψεύτης, όπως και ο Αλαφούζος»

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό με φόντο τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στο koutipandoras.gr και χαρακτήρισε ψεύτη τον προσωρινό πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, Βασίλη Κωνσταντίνου, καθώς – σύμφωνα με τον «στρατηγό» – τον παραπληροφόρησε στο θέμα του κόστους της χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ:

«Εμείς οι παλαίμαχοι κάναμε ένα πρόγραμμα και πήγαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο που είπαμε στο συμβούλιο ήταν να πάει να παίξει ο Παναθηναϊκός τα δυο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Είχαμε πει να έπαιζε και τρία χρόνια σε αυτό το γήπεδο, όχι ότι θα ξεχρεώσει, αλλά για να σταθεί στα πόδια του μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει. Πήγαμε και του τα είπαμε του κυρίου, του προέδρου του Παναθηναϊκού, του συναδέλφου μας, Βασίλη Κωνσταντίνου και μας είπε πως το ενοίκιο είναι 300.000 ευρώ το παιχνίδι!».

Στη συνέχεια ο Μίμης Δομάζας ξέσπασε: «Εγώ και ο Αντωνιάδης πήγαμε στον υπουργό και τον πρόεδρο του  ΟΑΚΑ. Ξέρετε τι μας είπαν; Ότι για να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, για το ένα παιχνίδι ήθελε 40.000 ευρώ. Ο κύριος αυτός, ο ψεύτης, μας είπε 300.000 ευρώ! Αλλά όπως είναι ο Αλαφούζος είναι και αυτός. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός – μακάρι να βγω ψεύτης – θα πάει στα βράχια.

Αυτή τη στιγμή, αυτός που θα μπει μέσα στον Παναθηναϊκό, πρέπει να δώσει 70 εκατομμύρια ευρώ, να μην πω 100 εκατομμύρια. Ποιος θα έχει τόσα λεφτά; Όποιος και να έχει, θα τα δώσει; Τα βλέπω μαύρα τα πράγματα αν δεν βρεθεί τώρα κάποιος Παναθηναϊκός, δυστυχώς δεν βάζει κανείς σήμερα το χέρι του στην τσέπη».

Όσο για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη δύσκολη εποχή να στηριχθεί στις Ακαδημίες του, είπε: «Ποιες ακαδημίες; Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Βλέπεις κανένα παιδάκι να παίζει; Αν εξαιρέσεις έναν, δυο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, ξένοι είναι όλοι αυτοί που παίζουν. Από ποια ακαδημία λοιπόν θα παίξει ο Έλληνας; Δεν θα παίξει το παιδί. Κάποτε δεν υπήρχε αυτό. Ήταν όλοι Έλληνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα