Εθνική Τράπεζα: Νέο κατάστημα “premium banking” στο Μαρούσι

 Αυξάνει διαρκώς τα καταστήματα της η Εθνική Τράπεζα αφού εγκαινιάστηκε ένα ακόμα, αυτή τη φορά στο Golden Hall στο Μαρούσι. 

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, έκανε ειδική αναφορά στο εν εξελίξει πρόγραμμα εκταμιεύσεων της Εθνικής, συνολικού ύψους 3 δισ.ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Όπως είπε πολλές μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με καινοτόμο και εξωστρεφή προσανατολισμό έχουν δανειοδοτηθεί από την Εθνική με θετικό αντίκτυπο, εκτός των άλλων την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερις αυτοτελείς μονάδες “premium banking”, 30 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εντός καταστημάτων ενώ έχει προβλεφθεί και η δημιουργία 260 σημείων παρουσίας σε καταστήματα ανά την Ελλάδα. Μέσω του “premium banking” θα προσφέρεται εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη, με διεκπεραίωση κάθε τραπεζικής διαδικασίας που χρειάζεται με ελάχιστη εμπλοκή του πελάτη και το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η Εθνική Τράπεζα εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατ.πελάτες και έχει διπλάσιες επισκέψεις σε καταστήματα και συναλλαγές από κάθε άλλον τραπεζικό όμιλο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης