Ελεονώρα Μελέτη: Στο δικαστήριο μαζί με τον πατέρα του παιδιού της

Πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια προσέφυγε στη δικαιοσύνη διεκδικώντας με αγωγή από τον ΣΚΑΪ αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ.

Μέσω της αγωγής αυτής, η Ελεονώρα Μελέτη κατηγορεί το κανάλι πως τη «δήλωσε ψευδώς και ερήμην της» ότι παραιτήθηκε, ενώ ουσιαστικά εκείνοι έληξαν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένο η υπόθεση να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ωστόσο, το προηγούμενο βράδυ της δικάσιμου ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΚΑΪ επικοινώνησε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παρουσιάστριας, Νίκο Αγαπηνό, ζητώντας να αναβληθεί η εκδίκαση καθώς η διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη επιθυμεί να συναντηθεί με τη Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δέχθηκε να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να την είχαν καλέσει νωρίτερα και όχι την ημέρα της δικάσιμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της,  κατέφτασε στις 8.30 το πρωί συνοδευόμενη από τον Θοδωρή Μαροσούλη και τον δικηγόρο της, κ. Νίκο Αγαπηνό, ενώ ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΚΑΪ κ. Δημήτριος Βουκελάτος ήρθε μόνος, ενώ η μάρτυρας υπεράσπισης του σταθμού, υπεύθυνη καλεσμένων διαφόρων προγραμμάτων, κ. Νατάσα Λεσιώτη, κατέθεσε εγγράφως, διότι δεν ήθελε να παραστεί στο δικαστήριο.
Μάρτυρας υπεράσπισης της πλευράς Μελέτη δεν υπήρχε, καθώς η παρουσιάστρια δεν το θεώρησε απαραίτητο, δείχνοντας ενδεχομένως με αυτόν τον τρόπο πως διαθέτει ισχυρά στοιχεία στα χέρια της, ώστε να αποδείξει το δίκιο της.

Ο δικηγόρος του σταθμού, λοιπόν, ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης προκειμένου οι δύο πλευρές να βρουν εξωδικαστική λύση, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα.

Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη ζητά με την αγωγή της μισθούς και αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, ενώ δεν αποκλείεται -στην περίπτωση που δεν προκύψει εξωδικαστικός συμβιβασμός- να διεκδικήσει με νέα αγωγή και διαφυγόντα κέρδη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα