Επέκταση συμβολαίου της Intralot με την Κρατική Λοταρία της Κροατίας

H INTRALOT ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με την Κρατική Λοταρία της Κροατίας (Hrvatska Lutrija d.o.o.), για την προμήθεια και τις υπηρεσίες συντήρησης διαδικτυακών στιγμιαίων και ξυστών λαχείων. Η επέκταση του συμβολαίου έγινε σε συνέχεια δημόσιου διαγωνισμού και θα έχει διάρκεια ενός (1) έτους με δυνατότητα διαδοχικών μονοετών ανανεώσεων.

Η νέα συμφωνία προβλέπει ότι η INTRALOT, μέσω της θυγατρικής της INTRALOT Interactive και του συνεργάτη της, NeoGames, θα παρέχει στην Κροατική Λοταρία νέα παιχνίδια, επιπλέον της ευρείας γκάμας των πενήντα (50) διαδικτυακών στιγμιαίων και ξυστών λαχείων που διατίθενται σήμερα από τη Λοταρία.

Τα νέα παιχνίδια, στα οποία οι Κροάτες παίκτες θα έχουν πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου, θα ενσωματωθούν στην υπάρχουσα πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών για πολλαπλά κανάλια της Λοταρίας της Κροατίας, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία B-On™ της INTRALOT.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hrvatska Lutrija doo, κ. Daniel Feric, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία που σημείωσαν τα διαδικτυακά στιγμιαία και ξυστά λαχεία κατά τον πρώτο χρόνο διάθεσής τους. Τα νέα παιχνίδια θα εμπλουτίσουν περαιτέρω, θα διευρύνουν και θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών της Hrvatska Lutrija, το οποίο σήμερα αποτελείται από όλα τα αριθμολαχεία (ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, Τζόκερ, TV Bingo και Eurojackpot), το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης και τα εικονικά παιχνίδια (Virtual Games). Τα νέα διαδικτυακά στιγμιαία και ξυστά λαχεία αναμένεται να αρχίσουν να διατίθενται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ακολουθώντας την άρτια σχεδιασμένη στρατηγική διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών του Οργανισμού μας, που υλοποιείται με την υποστήριξη της INTRALOT”.

Ο Chief Products & Services Officer του Ομίλου INTRALOT, κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, δήλωσε: “Μας τιμά ιδιαίτερα η σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνει η Κροατική Λοταρία προς την INTRALOT. Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που αποτελούμε τον στρατηγικό συνεργάτη της και είμαστε από την αρχή δίπλα της υποστηρίζοντάς την στην υλοποίηση της στρατηγικής της για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Η επερχόμενη έναρξη διάθεσης των νέων πρωτοποριακών διαδικτυακών στιγμιαίων και ξυστών λαχείων, καθώς και η υλοποίηση μιας σειράς τυχερών παιχνιδιών που θα διατεθούν στο μέλλον, θα καταστήσουν την Κροατική Λοταρία μία από τις ηγέτιδες Λοταρίες παγκοσμίως, κερδίζοντας μία θέση στην “ελίτ” των Λοταριών, όσον αφορά στη στρατηγική διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών που εφαρμόζει.”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα