Επίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ και λίγες ημέρες  η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί ένα νέο πεντάστερο ξεονοδοχείο, το LAZART Hotel, που βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα φιλόμουση και καλλιτεχνική περιοχή στην καρδιά της πόλης, μόλις λίγα λεπτά από τις ακτές του Θερμαϊκού.

Στα επίσημα εγκαίνια, οι οικοδεσπότες της βραδιάς Χάρης Σιγανός (διευθύνων σύμβουλος της Zeus International) και Νόπη Σαββίδου (διευθύντρια του ξενοδοχείου) υποδέχτηκαν πολλούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες αλλά και επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Η Zeus International, έχοντας σαν παρακαταθήκη την σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, θέτοντας σαν στόχο να δημιουργήσει με το LAZART Hotel ένα μοναδικό σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ανάδειξη του ξενοδοχείου και της πόλης ως ιδανικό μέρος για city break, για business & leisure επισκέψεις αλλά και για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, η Zeus International στηρίζει την τοπική κοινωνία, τα φεστιβάλ και τις δράσεις του τόπου, γεμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στις υποδομές ποιοτικής φιλοξενίας της περιοχής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο. Η Zeus International, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τώρα και στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και λειτουργία του LAZART Hotel, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την συμπρωτεύουσα.»

Η Διευθύντρια του LAZART Hotel, κα. Νόπη Σαββίδου δήλωσε σχετικά: ««Στο ξενοδοχείο LAZART, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει από τα πιο ευρύχωρα δωμάτια στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας άνεση και προσφέροντας το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επαγγελματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. Επίσης προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, παροχές και υπηρεσίες στους επισκέπτες, έτσι ώστε να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ασύγκριτη περιποίηση. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικός προορισμός και για επαγγελματίες καθώς διαθέτει 6 multi-functional χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις συνολικής χωρητικότητας έως 1000 ατόμων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και υψηλά ποιοτικά στάνταρ στις υπηρεσίες σε συνδυασμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, κάθε συνέδριο και εκδήλωση μπορεί να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με απόλυτη επιτυχία.»

Ο Ιορδάνης Αϊβάζης, Διευθύνων Σύμβουλος της Madison Point Hotels δήλωσε σχετικά: ««Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε το νέο ξενοδοχείο LAZART Hotel και ευχαριστούμε όλους τους επίτιμους προσκεκλημένους μας που έδωσαν το παρών στην αποψινή βραδιά. Σε συνεργασία με τα στελέχη και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Zeus International που έχει αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου πετύχαμε σε χρόνο ρεκόρ την έναρξη λειτουργίας του LAZART Hotel ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχη όσον αφορά την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαστε σίγουροι πως με την υποστήριξη της Zeus International και των επισκεπτών της συμπρωτεύουσας, το LAZART Hotel σύντομα θα γίνει σημαντικό σημείο συνάντησης της πόλης τόσο για τους ξένους όσο και για τους κάτοικους της Θεσσαλονίκης”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα