Επιφυλακτικός ο Καραγκούνης

O χρόνος τρέχει αμείλικτα για τον Παναθηναϊκό, τα χρέη… περιμένουν και εντός της εβδομάδας ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, θέλει να συστήσει την “επιτροπή σωτηρίας”, η οποία σε ρόλο “μπροστάρη” θα αναλάβει την οργάνωση (και την διαφήμιση) του πλάνου #savepao, ώστε να συγκεντρωθεί από “επώνυμους” και… “ανώνυμους” φίλους του “τριφυλλιού” όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό σε έναν κοινό κουμπαρά.

Ως τώρα, ωστόσο, ο μοναδικός που έχει δώσει το “Ο.Κ.” για να συμμετάσχει στο γκρουπ των ηγετών του σχεδίου σωτηρίας είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο βασικός επόμενος “στόχος” του Βασίλη Κωνσταντίνου είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον οποίο ως τώρα είχε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος ουσιαστικά εκδιώχθηκε το καλοκαίρι του 2012 (με Ζεσουάλδο Φερέιρα) όταν βρήκε ως “μάννα εξ ουρανού” την πρόταση της Φούλαμ, είναι πολύ επιφυλακτικός για τα πάντα και δεν πρόκειται να αποφασίσει αν δεν συζητήσει από κοντά με τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Ακόμη δεν έχει συναντηθεί με τον Κωνσταντίνου ή άλλο στέλεχος της ΠΑΕ, αλλά ακόμη κι αν συζητήσει αναλυτικά για τον ρόλο που θέλουν να έχει στο εγχείρημα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πειστεί να συμμετάσχει ως leader.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της εβδομάδας, καθώς οι μέρες περνούν, τα χρέη… δεν αλλάζουν και χρήματα για τους διακανονισμούς δεν βρίσκονται από πολλές πηγές. Ο Κωνσταντίνου θέλει μέχρι αύριο (Τετάρτη, 4/10) να έχει σχηματιστεί η “επιτροπή σωτηρίας”, ακούγονται έντονα και τα ονόματα των Σωτήρη Κυργιάκου, Άγγελου Μπασινά, εκπλήξεις δεν πρέπει να αποκλειστούν, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο και δεδομένο για το #savepao σχέδιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα