Ευριδίκη: Το τροχαίο που της άλλαξε όλη τη ζωή

Η Ευριδίκη λίγους μήνες πριν κλείσει τα 50 της χρόνια φωτογραφίζεται στην πιο σέξι εκδοχή της και μιλά για όλα στο περιοδικό People. Η τραγουδίστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο τροχαίο που είχε και λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, την οποία και μετά από αυτό, την αναθεώρησε.

Είχες ένα αυτοκινητικό ατύχημα που παραλίγο να σου στοιχίσει τη ζωή. Ήταν αρκετό αυτό για να κάνεις μια επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων σου;

«Σίγουρα έπαιξε έναν πολύ καθοριστικό ρόλο σε σχέση με πολλά πράγματα. Στο πώς δρούμε και αντιδρούμε, τι έχει μεγαλύτερη αξία, τι είναι πραγματικά ουσιαστικό… και κάπου εκεί συνειδητοποιείς και ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σου».

Πόσα τατουάζ έχεις και τι συμβολίζουν;

«Έχω πέντε τατουάζ, δύο πιο μεγάλα και τρία μικρότερα. Το πρώτο ήταν αυτό που είχε μια ιδιαίτερη σημασία. Διάλεξα ένα ξωτικό και για μένα συμβολίζει τη δύναμη και την ελευθερία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν ουσιαστικά κάποιο βαθύτερο νόημα. Τα επέλεξα ως ζωγραφιές, γιατί ήθελα απλά να κάνω κι άλλα τατουάζ».

Είσαι σε καταπληκτική φόρμα. Κάνεις διατροφή; Γυμνάζεσαι;

«Όταν δεν βαριέμαι… Δεν είναι το καλύτερό μου η γυμναστική. Ποτέ δεν ήταν. Απλά, όσο μεγαλώνουμε, πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι, κυρίως γιατί αγαπάμε τον εαυτό μας και οφείλουμε να τον φροντίζουμε».

Σε κάθε συνέντευξη που δίνεις σε ρωτάνε για το πότε θα παντρευτείς… Πώς σχεδιάζεις να είναι; Κάτι ροκ, κοντά στην ιδιοσυγκρασία σας;

«Αυτό θα το κρατήσουμε για μας».

Διαβάστε επίσης