«Ζητάμε συγνώμη»

Στο ναδίρ βρίσκεται η ψυχολογία στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά και την ευρεία ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξέλιξη που άφησε τους Κρητικούς να αγνοούν τη νίκη για ένατο παιχνίδι τη φετινή σεζόν σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι παίκτες του συλλόγου πήραν θέση και μέσω ανακοίνωσης ζήτησαν συγνώμη στον κόσμο της ομάδας που φέτος συμπαραστέκεται πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, δίνοντας τη δέσμευση ότι στη συνέχεια, θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους προκειμένου ο ΟΦΗ να ανεβεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

«Πλέον όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον προπονητή μας, τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και γενικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουμε την ιερή υποχρέωση να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας. Συγνώμη για την τελευταία θέση, συγνώμη γιατί δεν σας έχουμε δώσει ακόμα την χαρά της νίκης και συγνώμη για την πρόσφατη ήττα-ντροπή, λόγω της έκτασης του σκορ, από τον Ολυμπιακό.

Να ξέρετε όμως ότι έχουμε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να βγει γρήγορα ο ΟΦΗ από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Φέτος στην ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ο κόσμος είναι δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και η διοίκηση από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιόδους.

Πλέον όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον προπονητή μας, τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και γενικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουμε την ιερή υποχρέωση να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε…».

Διαβάστε επίσης