Η Αρετή Κετιμέ «εκθέτει» την ΕΡΤ για τα χρήματα που ζητά

Η Αρετή Κετιμέ είναι από τις υποψήφιες για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία. Μπορεί η Κύπρος να έχει ήδη «κλείσει» τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα, όμως η ΕΡΤ δεν έχει καταλήξει ακόμη.

Ο εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, με την υπερταλαντούχα Αρετή να διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες το εισιτήριο για την Πορτογαλία.

Μιλώντας «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, εξήγησε πως έχει ακούσει πολλά για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην Eurovision. «Πολύς κόσμος μου λέει “καλά κάνεις”, άλλοι μου λένε “όχι δεν ταιριάζεις”. Το τραγούδι μας έχει παραδοσιακούς ήχους, παραδοσιακές φωνές, σαντούρια, λαούτο, νταούλι, τρομπόνι, φλογέρα, κλαρίνο. Έχουμε πάρα πολύ ωραίους στίχους που μιλούν για τον ήλιο. Το τραγούδι μας λέγεται «Μην ξεχνάς τον ήλιο» και αντίστοιχα στα αγγλικά «Don’t forget the sun». Στην παρέα μας έχουμε 4 κορίτσια που θα κάνουν φωνητικά και άλλο ένα κορίτσι που θα κάνει τη νοηματική».

Ανάμεσα σε άλλα όμως αναφέρθηκε στους όρους που έθεσε η ΕΡΤ στις δισκογραφικές εταιρείες και τα χρήματα που ζητά.

«Και εμείς τελευταία στιγμή μάθαμε αυτό το γεγονός. Δεν γνωρίζω γιατί η αλήθεια είναι ότι εμείς ασχολούμαστε κυρίως με τη μουσική και όσον αφορά την παραγωγή και τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει για να το στήσουμε όλο αυτό. Ευχόμαστε να γίνει κάτι και όλοι να μπορέσουν να συμμετέχουν στον εθνικό τελικό δίνοντας αυτά τα χρήματα. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ελπίζω να γίνει για όλους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης