Η δημόσια απολογία-«συγγνώμη» του Μένιου Φουρθιώτη στη Ρούλα Κορομηλά (βίντεο)

Το τέλος της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι « Ε» ήρθε με το πιο άδοξο τρόπο όπου ακολούθησαν πολλά πικρά πυρά τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τον εμπορικό διευθυντή του καναλιού και παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά». Ο Μένιος Φουρθιώτης στο φινάλε της εκπομπής για τη σεζόν, ένιωσε την ανάγκη να πει δημόσια όλα αυτά που τον «πνίγουν» στη σχέση του με την παρουσιάστρια και όχι μόνο.

 

«Έγιναν πολλά, πράγματα που δεν αφορούσαν την ουσιαστική τηλεοπτική σχέση τη δική μας. Δεν μετάνιωσα ποτέ που γνώρισα τη Ρούλα. Τους μήνες που ήταν στο κανάλι μας έμαθε με την πολύτιμη εμπειρία της να βλέπουμε τη ζωή, πώς ξεκίνησε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και πόσες συμβουλές της θα μας φανούν στη ζωή μας. Δεν έχει σημασία η κατάληξη, στις επαγγελματικές σχέσεις ποτέ δεν μένουν όλα, ακόμα και στις προσωπικές. Σημασία έχει να μένουν οι στιγμές που ζεις με τους ανθρώπους. Και είναι στιγμές ένας άνθρωπος να έρχεται εκεί και να σου δίνει μαθήματα και συμβουλές που μετέπειτα στη ζωή σου θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες.

Κανείς δεν μετανιώνει για τις επιλογές μας, είναι τιμή μας, όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από εδώ. Και είναι πολύ όμορφο αυτό, να μένεις με χαμόγελο, άσχετα το τι γίνεται επαγγελματικά, άσχετα το τι γράφεται, άσχετα το ότι λέγεται. Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ και είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι δεν μετανιώνεις. Δεν μετανιώνεις επειδή υπήρχαν διαφορές και διαφωνίες. Άνθρωποι είμαστε, νεύρα έχουμε και μαζί θα τσακωθούμε. Σημασία έχει να μένουν οι καλές στιγμές. Αυτό θα πρέπει να μας μένει στο τέλος, οι καλές στιγμές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα