«Η εικόνα ήταν αγριευτική»: Τι αποκαλύπτει για τη ληστεία στο σπίτι της η Βανδή

Το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου στις 11/11, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 και το ζευγάρι ευτυχώς έλειπε από το σπίτι τους . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι από το ισόγειο, όπου βρήκαν ανασφάλιστο παράθυρο.

 

Η τραγουδίστρια μιλώντας για πρώτη φορά στις κάμερες για το δυσάρεστο συμβάν, είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο, αλλά ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις… Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και δεν το εύχομαι σε κανέναν να του συμβεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα… Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

 

Διαβάστε επίσης