Η εξομολόγηση της Καινούργιου για τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της (βίντεο)

«Μου έχει συμπεριφερθεί βίαια πρώην σύντροφος μου. Εκεί φρίκαρα! Εκεί είπα ότι όχι αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια!

Η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν καλεσμένη στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον άσχημο τρόπο που της είχε φερθεί πρώην σύντροφός της.

«Μου έχει συμπεριφερθεί βίαια πρώην σύντροφος μου. Εκεί φρίκαρα! Εκεί είπα ότι όχι αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Και δεν πρέπει να γίνεται. Δυστυχώς έδωσα κι άλλη ευκαιρία και είναι κάτι που έχω μετανιώσει. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα μετά από τότε. Γιατί όταν γίνει μια φορά μετά ξαναγίνεται. Κι αυτό είναι ένα τραγικό λάθος. Από τότε άρχισα να ζητάω βοήθεια ψυχολογική κυρίως. Κι αποφάσισα να μη το ξαναδεχτώ ποτέ. Και η λεκτική βία είναι το ίδιο.Όταν είσαι ερωτευμένος και νιώθεις ότι αυτός είναι για σένα και έχεις μόνο αυτόν και είναι τα πάντα για σένα, εκείνη την στιγμή τον βλέπεις που μετανιώνει και κλαίει και λες «εντάξει, δεν το ήθελε» και το δέχεσαι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, δεν θα το συγχωρήσω στον εαυτό μου ποτέ. Μείναμε μαζί αρκετό καιρό μετά, κανά χρόνο. Δεν ήταν σε σημείο να πάθω κάτι κακό στην υγεία μου, αλλά αυτό που θέλω να πω, ακόμα και η λεκτική βία, ακόμα και το χαστουκάκι δεν πρέπει να το δέχεσαι. Ένας άνθρωπος που σε σέβεται, αν θέλει να επιβάλει αυτό που θέλει να επιβάλει ή αν θέλει να πει κάτι με πιο έντονο ύφος, μπορεί να το πει»  δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα