Η Ζωή αρνήθηκε να γράψει για τον Γλέζο και το βιβλίο τυπώθηκε με λευκές σελίδες

Αρνήθηκε να αποστείλει πρόλογο σε βιβλίο που εξέδωσε η Βουλή για τον Μανώλη Γλέζο και οι σελίδες τυπώθηκαν λευκές. Ο λόγος για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία το κρατά μανιάτικο στον κ. Γλέζο για τα όσα έγιναν στο Δίστομο.

Το απίστευτο είναι πως ενώ το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου έμειναν λευκές!

Τις εικόνες του βιβλίου με τις λευκές σελίδες κάτω από το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέβασε στο Τwitter οι αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος την χαρακτήρισε εμπαθή.
Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί. Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

 

Διαβάστε επίσης