Η μάχη με τη νευρική ανορεξία της Άβας Γαλανοπούλου (βίντεο)

Μια ερωτική απογοήτευση και με μία προδοσία από τον σύντροφό της που της έκλεψε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, κλόνισαν τη ψυχική υγείας της Άβας Γαλανοπούλου, που βρέθηκε ξαφνικά να μάχεται με τη νευρική ανορεξία. Έχοντας καταφέρει να το ξεπεράσει πλέον, ζυγίζοντας 49 κιλά, η ηθοποιός που έχει επιστρέψει στη δουλειά της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε για την περιπέτεια υγείας της.


«
Δεν θέλω να συγκινηθώ», είπε η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που πέρασα είναι κάτι που σε διαλύει, μπορείς να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντα στη θέση του. Μπορεί να χάσεις την ψυχή σου και την ίδια σου τη ζωή!».

«Βίωσα προδοσία σε όλα τα επίπεδα, όμως προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε φυσικά, τώρα έχω κάνει μία πρόοδο, είμαι 49 κιλά!… Φοβήθηκα να κάνω ξανά σχέση, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το φλερτ. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, έχω γίνει λίγο Βούδας, παλιά εκνευριζόμουνα. Γιατί εγώ μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία, έφτασα να είμαι 46 κιλά, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις 46 κιλά τι δείχνεις; Ότι μετράς τη ζωή σου, δεν την υπολογίζεις και δεν θέλεις να ζήσεις άλλο! Αυτό δείχνεις!» εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα