“Η Ν.Δ. απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες”

Άνοιγμα στο μεσαίο χώρο έκανε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Κατερίνη. Η δική μας παράταξη απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, που δε βολεύονται στο συντηρητισμό, αλλά πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις, Αυτό άλλωστε είναι το μέσο για να αλλάξουν τα πράγματα και να βελτιωθεί η ζωή μας”, τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
“Απευθυνόμαστε στον κόσμο της κοινής λογικής. Στον κόσμο που ζητά μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, στην Αγορά, στην Παιδεία, στη Δικαιοσύνη, στους θεσμούς. Που θέλει τις μεταρρυθμίσεις για να μπει τέλος στα στραβά και τ’ ανάποδα, ν’ αλλάξει η ζωή του και να αποκτήσει η χώρα ένα νέο όραμα, πρόσθεσε.

“Απευθυνόμαστε στον κόσμο που επιλέγει σύνεση, μετριοπάθεια, υπευθυνότητα. Που ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα. Και που απαιτεί συγκεκριμένο και ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο για τη νέα εποχή. Μακριά από αοριστολογίες και κάλπικες υποσχέσεις. Που θέλει σταθερότητα, ασφάλεια, σιγουριά. Που διεκδικεί ευκαιρίες να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προκόψει. Μακριά από εντάσεις και στείρα άρνηση, πόλωση και φανατισμό”, σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι έχει ξεκινήσει η μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος. “Απευθυνόμαστε σε αυτούς που απέχουν από τις εκλογές, γιατί μπορεί να απογοητεύθηκαν από το πολιτικό σύστημα. Έχουμε ξεκινήσει όμως να μεταρρυθμίζουμε το πολιτικό σύστημα και είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και τους λέμε ξεκάθαρα, ότι τώρα που η Ελλάδα κάνει restart εκείνοι δε μπορούν να λείπουν”, τόνισε.

“Απευθυνόμαστε σ’ αυτούς που μέχρι σήμερα δε μας στήριξαν ποτέ. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες τους και αυτό σκοπεύουμε να το κάνουμε διευρύνοντας τις πολιτικές μας.

Σας καλώ να βρεθούμε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και πλάι σ’ αυτούς που παραδοσιακά μας στήριζαν και απογοητεύθηκαν ή που τους απογοητεύσαμε. Συνεχίζουν όμως να πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες μας. Να τους καλέσουμε να μιλήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μαζί στη νέα Ελλάδα που χτίζεται”, ανέφερε.

“Πρέπει να πάμε πόρτα πόρτα και να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου απέναντι στο λαϊκισμό. Είναι η ώρα να πείσουμε για τη νέα προοπτική που ξανοίγεται μπροστά μας. Για την αναγέννηση της χαμένης ελπίδας. Για μια Ελλάδα βασισμένη στην εθνική ομοψυχία και τον αγνό πατριωτισμό”, σημείωσε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης