Η χήρα του Αντώνη Βαρδή ξεσπάει κατά των παιδιών του: «Τις χήρες τις σέβονται»

Καιρό τώρα σιγόεβραζε το καζάνι της σχέση της Φιλοθέης και των παιδιών του Αντώνη Βαρδή. Η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή που μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου μοιραζόταν με τον Γιάννη, την πολυτελή δύο ορόφων βίλα στην Παιανία που τους είχε αφήσει ο πατέρας τους (εκείνη ζούσε στον κάτω όροφο), κινήθηκε νομικά εναντίον του γιου του, λόγω της άνευ προηγούμενου έξωσης που της έκανε. Μπορεί η οικογενειακή αντιδικία να βλέπει τώρα τα φώτα της δημοσιότητας, η Φιλοθέη όμως με μία ανάρτησή της στο Facebook στις 22 Μαρτίου είχε πετάξει τα «καρφιά» της.

«…Η ιστορία συνεχίζεται… από τα αρχαία χρόνια υπήρχε η αρχή, τις χήρες να τις στηρίζουν και να τις σέβονται… αυτό βεβαία προϋποθέτει παιδεία, ηθική και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Αξίες που για αυτούς που έχουν κάνει το χρήμα Θεό τους, είναι μηδενικές…», ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γράψει: «13/03/13 – 13/03/16……. Δοκιμασίες κραυγαλέες και δοκιμασίες μυστικές, άγνωστες στους γύρω μας».

οοοοοοοοοοοοο

Το χρονικό της κόντρας

Η ρήξη ανάμεσά τους επήλθε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε το απόγευμα από το σπίτι τους. Όταν επέστρεψε, προσπάθησε να ανοίξει τις εξωτερικές πόρτες της εισόδου και δε μπορούσε. Τότε, θεώρησε ότι έγινε διάρρηξη στην οικία, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ταυτόχρονα αναζήτησε στο τηλέφωνο τον Γιάννη Βαρδή.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες βρήκε τον Γιάννη Βαρδή κι εκείνος της ανακοίνωσε ότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν το γεγονός ότι Γιάννης Βαρδής προσπάθησε να «τραβήξει» χρήματα από έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε στην Βουλγαρία με τον πατέρα του, διαπίστωσε ότι δε μπορούσε και θεώρησε πως υπήρχε εμπλοκή της συζύγου του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης