“Η Eldorado Gold εκβιάζει το Δημόσιο για να πάρει αδειοδοτήσεις έξω από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πλαίσιο”

Η διαμάχη κυβέρνησης – Eldorado καλά κρατεί και ως φαίνεται θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Χρήστος Σπιρτζης που έστρεψε τα βέλη του και στη Ν.Δ. 

“Η  Eldorado Gold εκβιάζει το ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να πάρει αδειοδοτήσεις έξω από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πλαίσιο διατύπωσε ο υπουργός Μεταφορών.

H Ν.Δ. έχει αναλάβει  την ειδησεογραφική εργολαβία συγκεκριμένων εταιρειών”

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης επιτέθηκε με ιδιαίτερη δριμύτητα και στη ΝΔ για τη στάση που έχει τηρήσει για την εν λόγω υπόθεση.«Η ΝΔ έχει αναλάβει τη νομική αλλά και την ειδησεογραφική εργολαβία συγκεκριμένων εταιρειών.
Κάτι σημαίνει όταν τη δεύτερη μέρα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, μια συγκεκριμένη εταιρεία θυμάται να εκβιάσει το ελληνικό δημόσιο» υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης.

Μάλιστα ο υπουργός έσπευσε να σημειώσει πως η ΝΔ εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση ότι είναι εναντίον των επενδύσεων όταν, όπως είπε, «επί των δικών της κυβερνήσεων έκλεισαν ή μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό εταιρείες όπως η 3Ε, η βιομηχανία ζάχαρης ή η βιομηχανία αυτοκινήτων και «μάλιστα σε εποχές που δεν είχαμε μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα