Θύελλα αντιδράσεων και άγριο «χώσιμο» στη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα, και με θλιμμένο το πρόσωπό της, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι δεν μπορούσε να γιορτάσει τα χθεσινά γενέθλια του γιου της, αφού πέθανε μία πολύ καλή της φίλη.

Το τι ακολούθησε σήμερα το πρωί στο «Πρωινό» όπου σχολίασαν τη εν λόγω ανάρτησή της, δεν περιγράφεται. Την «έσφαξαν» με το γάντι.

«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και να λέω: “Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ”! Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία και να ανεβάσει κάτι κουλό για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω τη φίλη μου, sexy πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, μα κρίνω και να πω “Βρε Βίκυ από σένα δεν το περίμενα”. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς. Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή», είπε η Κλεοπάτρα Πατλακή ενώ καυστικά συμπλήρωσε και ο Κώστας Τσουρός.  «Η βλεφαρίδα κάγκελο και όλη η πλάτη έξω είναι λίγο κάπως για να πεις ότι σήμερα κηδεύω μια φίλη και ας γιορτάζει και τα γενέθλια του γιου της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα