Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (βίντεο)

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, προκαλώντας μεγάλο ντόρο στα ΜΜΕ. Η Ελληνίδα δημοφιλής ηθοποιός, κλήθηκε να μιλήσει για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον διάσημο παραγωγό Χάρβεϊ Γουάϊνστιν, μετά και τις αποκαλύψεις διασήμων γυναικών, ότι έπεσαν θύματα των σεξουαλικών του ορέξεων, με σκοπό του να τις προωθήσει στη Μέκκα του κινηματογράφου. Ανάμεσα όμως στη μεγάλη λίστα των διασήμων που βίωσαν τη σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω ισχυρό άντρα, βρίσκεται και μία Ελληνίδα.

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, όταν βρέθηκε στην Αμερική για να ανοίξει τα «φτερά» της σε διεθνές επίπεδο, λίγο έλειψε να πάει σε ραντεβού μαζί του, αφού ήταν το βέτο της ατζέντισσάς της για να κάνει καριέρα εκεί.

«Μου ζητήθηκε να πάω να φάω με τον παραγωγό και δεν ρωτήθηκα καν, ήταν απαίτηση. Εγώ δεν ήθελα…νόμιζα πως θα περάσει η γνώμη μου. Η ατζέντισσα μου είπε πως δεν θα ξαναδουλέψεις εδώ, είναι έξαλλοι όλοι εδώ μαζί σου. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Αν υπέκυπτε τότε στο βέτο της μάνατζέρ της, που λειτουργούσε προς όφελος του παραγωγού, και έβγαινε το επίμαχο ραντεβού μαζί της, πολλά θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Η Βάνα Μπάρμπα όμως, δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό σε κανέναν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα