Και επίσημα Κώστας Μίσσας στην Εθνική!

Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει τελικά την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας και θα είναι αυτός που θα έχει την τιμή να οδηγήσει την Ευρωμπάσκετ του 2017, αλλά και την υποχρέωση να πετύχει κάτι καλό με αυτό το θαυμάσιο υλικό που μπορεί να έχει στη διάθεσή του.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΕΟΚ, ο Κώστας Μίσσας τόνισε:

 «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων.

Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του.

Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία».

Τα φιλικά της Εθνικής

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών περιλαμβάνει δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, στην Πάτρα και στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

7-8 Αυγούστου, Πάτρα, Τουρνουά με τη συμμετοχή της Ρουμανίας και της Ουκρανίας

11-12 Αυγούστου, Βελιγράδι, Τουρνουά με τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου και της Σερβίας

18-19 Αυγούστου, Λονδίνο, Δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία

23-25 Αυγούστου, (ΟΑΚΑ), Τουρνουά Eurobank Ακρόπολις με τη συμμετοχή της Σερβίας, της Ιταλίας και της Γεωργίας

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα