«Και με τη βούλα Τόσκα έχει κατοχυρωθεί το Εξαρχιστάν»

Μύδρους εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Ο βουλευτής της Ν.Δ. και τομεάρχης Εσωτερικών, σημειώνει πως «οι ανοίκειες επιθέσεις, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, εναντίον της Δικαιοσύνης καθώς και η ευθεία αμφισβήτηση των αποφάσεων της, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει».

Τονίζει ακόμα ότι «η κυβέρνηση φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την ουσία της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, της αστικής δημοκρατίας, που είναι η διάκριση των εξουσιών» και προσθέτει «δείχνει να επιθυμεί μια Δικαιοσύνη υποταγμένη στις εντολές της εκτελεστικής εξουσίας, θεραπαινίδα των επιθυμιών των κυβερνώντων». «Αλλά αυτό δεν συνάδει με το πολίτευμά μας, με τον πολιτισμό μας, με την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα», παρατηρεί χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους “μπαχαλάκηδες” και τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σημειώνει ότι «αφού έχουν κατοχυρώσει το Εξαρχιστάν, που και με τη βούλα του κ. Τόσκα έχει ανακηρυχθεί σε άβατο, προχωρούν σε επέκτασή του μέχρι και μπροστά στη Βουλή. Η κυβέρνηση έχει διπλή ευθύνη για τα αίσχη των βανδαλισμών στο δρόμο που καθημερινώς κινούνται χιλιάδες Έλληνες και τουρίστες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα