Καμία ομοιότητα: Δείτε τον μικρότερο αδερφό του Τρύφωνα Σαμαρά

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανάρτησε στα social media μία τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό του Γιώργο. Ο γνωστός κομμωτής δεν έκρυψε και δημόσια  το πόσο πολύ τον αγαπάει. Μάλιστα οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί από κοινού  πριν ένα χρόνο, αποκαλύπτοντάς μας για πρώτη φορά την ιδιαίτερη σχέση τους.

«Παρόλο που µε τον αδελφό µου έχουµε δύο χρόνια διαφορά, η μητέρα µας η Βούλα ήθελε να µας ντύνει µε τα ίδια ρούχα, σαν να ήµασταν δίδυµοι. Ήµουν το πρώτο εγγόνι της οικογένειας, οπότε όλοι οι συγγενείς µε είχαν στα όπα-όπα. Θα µπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι όταν γεννήθηκε ο Γιώργος, εγώ ζήλεψα, µια και είχα συνηθίσει να είµαι το καλοµαθηµένο που είχε την προσοχή όλων στραµµένη πάνω του. Αλλά αυτό δεν συνέβη..», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Με τον αδερφό του Γιώργο να συμπληρώνει: «Ο Τρύφωνας ήταν χαρισµατικός και ήξερε από µικρός τι θα κάνει στη ζωή του. Θυµάµαι, έπαιρνε τις κούκλες των ξαδέλφων µας και τις κούρευε. Ως παιδιά είχαµε ξεχωριστές παρέες, αλλά τώρα που µεγαλώσαµε βγαίνουµε συχνά µαζί, πηγαίνουµε σε κλαµπ, στα µπουζούκια. Πάντα τον αγαπούσα, πάντα τον στήριζα, αλλά από τότε που χάσαµε τη µητέρα µας, αισθάνοµαι την ανάγκη να επικοινωνούµε περισσότερο».

ααααααααααααα

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα