«Καμπάνα» -12 βαθμών στη Σπάρτη!

Με αφαίρεση 12 βαθμών τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η ΠΑΕ Σπάρτη, εξαιτίας τελεσίδικων οφειλών σε 4 ποδοσφαιριστές!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο λακωνικός σύλλογος έχει προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών (εκπνέει την προσεχή Τρίτη), προκειμένου να τα βρεί με τους Ρoβίθη, Παπαχρήστου, Αναστασόπουλο και Σιώπη και να αποφύγει τα χειρότερα.

Πλέον οι «κυανέρυθροι» κατρακύλησαν στις θέσεις του υποβιβασμού, καθώς από τους 17 πόντους που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα, έμειναν μόνο με 5.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρoβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Διαβάστε επίσης