«Κανένας από τους κομματικούς τενεκέδες δεν έχει τις δικές μου περγαμηνές»

Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. “Ποιος το απαγορεύει να είμαι εγώ υποψήφιος;» δήλωσε ο πρώην περιφερειάρχης  επιμένοντας στο σενάριο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως στο τελευταίο σκέλος της χθεσινής δήλωσής του λέει: «Ρε παιδιά εκεί στη Συγγρού, υπάρχει μήπως καμιά θεσούλα που περισσεύει για έναν ο οποίος επί 35 χρόνια πρόσθεσε και δεν αφαίρεσε από τη Νέα Δημοκρατία; Ο κ. Σαμαράς αυτόν κάλεσε το 2012, δεν κάλεσε κανέναν από τα κομματικά μπουμπούκια, τους μπούληδες του λεκανοπεδίου. Εκεί στην Αθήνα κυνηγάτε τους λίγους».

Ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε παράλληλα πως «ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. πρέπει να βγει από την ψυχή της κοινωνίας για να μπορέσει να μιλήσει με την κοινωνία», και συνέχισε λέγοντας πως «κανένας δεν έχει τις περγαμηνές τις δικές μου από τους κομματικούς τενεκέδες που ακούγονται ως υποψήφιοι αρχηγοί του κόμματος».

Διαβάστε επίσης