Καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ εις βάρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ

Έγγραφη καταγγελία εις βάρος του Ολυμπιακού κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Σιμιτζόγλου, με αφορμή την ανισονομία των κλήσεων από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ΑΕ διαμαρτύρεται για το ότι έχουν ασκηθεί εις βάρος της πειθαρχικές διώξεις για ανακοινώσεις, την ώρα που η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας αδιαφορεί πλήρως με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως αυτή της 10ης του Μάη. Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Παναγιώτη Σιμιτζόγλου στο αίτημά της.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ:

«Μια ακόμα απόφαση ακατανόητη και προκλητική έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των τελευταίων ακατανόητων και προκλητικών ενεργειών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τον “φίλαθλο” και αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λεκτική επίθεση, την εξύβριση και τις απειλές στον παρατηρητή της ΕΠΟ Δημήτρη Κύρκο που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ακόμα και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μοιάζει λίγη για να περιγράψει αυτή την απόφαση-ανοσιούργημα που ανοίγει την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να εκβιάζει και να απειλεί παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.

Δίνει το δικαίωμα να απειλούνται και να επηρεάζονται, διαιτητές, παρατηρητές, άνθρωποι της διαιτησίας.

Το μόνο που μας μένει είναι να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Μιχαήλ Χαριάτη για την απόφαση του.

Θυμίζουμε ότι με παλαιότερη απόφαση της ίδιας επιτροπής, η κυρία Λουίζα Γλυκερία Ιωαννίδου είχε απαλλάξει τον αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για μια άκρως υβριστική ανακοίνωση του.

Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα και καλά θα κάνει ο κ. Κύρκος να μην ελπίζει ότι θα βρεθούν και εκείνοι που λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο ΟΑΚΑ έκαψαν το αυτοκίνητο του αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μόνο που καταφέρατε ήταν να ξεφτιλιστείτε στα μάτια του φίλαθλου κόσμου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα