Καθημερινή ενημέρωση

Καταδικάστηκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός από πρώην σύντροφό του

 

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν ενώ βαριές κατηγορίες ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης που έγινε πριν από λίγες μέρες, με τον γνωστό ηθοποιό στο ειδώλιο του κατηγορουμένου από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.Η αντιδικία τους έχει ξεκινήσει από το 2009, όταν ο Αίαντας Μανθόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας την άσχημη τροπή που πήρε ο έρωτάς του με τη σύντροφό του Δέσποινα Παπαθανασίου, την χαρακτήρισε εκβιάστρια.

 

Εκείνη του έκανε αγωγή, που τελεσιδίκισε πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμηση και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στη δίκη, έγινε ένας μεγάλος καβγάς, όπου έφερε στο προσκήνιο άσχημες αποκαλύψεις, με την πρώην σύντροφό του να κάνει σοβαρές καταγγελίες περί κακοποίησης του ενήλικου πλέον παιδιού τους, που το ανάγκασε στη ψυχοφθόρα διαδικασία του DNA.

Στην απολογία του ο Αίαντας Μανθόπουλος δεν θα μπορούσε να μην ξεσπάσει, ακούγοντας όλες αυτές τις ανυπόστατες κατά τον ίδιο κατηγορίες.

«Μεγάλη Τρίτη, είχε τις παιδοψυχιατρικές εκθέσεις και Μεγάλη Πέμπτη μού το έδωσε για Πάσχα. Αν κακοποιούνταν σεξουαλικά, θα το έδινε στον κακοποιητή; Έπαιρνε διατροφή. Πήγα δικαστικά, γιατί μου ζητούσε κι άλλα. Ήταν τόσο φορτική στις απαιτήσεις της, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σχεδόν ένα διαμέρισμα τον χρόνο! Τότε έπαιζε στη “Μάλα” με την κυρία Βίσση. Έκτοτε παίρνω 1,20 ευρώ για κάθε επεισόδιο σε επανάληψη», δήλωσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στη συνέχεια στην οικονομική, ηθική και ψυχολογική καταστροφή του, μετά τον «πόλεμο» με τη σύντροφό του.

«Διαλύθηκα παντελώς. Ψυχολογικά, οικονομικά. Η δουλειά στο ναδίρ. Μια δουλειά έκανα στη Λάρισα από το 2003 έως σήμερα. Τελείωσαν όλα για μένα. Έχω να δω το παιδί μου από τότε. Δεν ήθελα ποτέ να τη θίξω. Γι’ αυτό αναγνώρισα αμέσως το παιδί μου. Ήθελα να δίνω χρήματα και να το βλέπω. Σχεδόν 13 χρόνια δεν είχε πατέρα». Όπως εξομολογήθηκε, «θέλω να πάω κάτω από το σπίτι να του πω “άκου και τον πατέρα σου, έλα να δεις την 93χρονη γιαγιά σου που σε λατρεύει, που θα σου γράψει το σπίτι”. Δίνω χρήματα για να μπορεί το παιδί να έχει ό,τι θέλει. Δανείζομαι. Άλλα δύο παιδιά μεγαλώνω, δεν είμαστε δράκοι», κατέληξε με κλάματα ο ηθοποιός.

gggggggggg

 

 

Διαβάστε επίσης