Καταρρέει ο Πιερικός, μείον τέσσερις βαθμοί λόγω χρεών

Μία ακόμη ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

Η Football League ανακοίνωσε την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από τον Πιερικό, λόγω χρεών προς τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ίτσιο και Χρήστο Ελευθεριάδη, καθώς και τη ματαίωση των αγώνων με Αιγινιακό και Τύρναβο, για τα play out. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Κατερίνης μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν:
«Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ. Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.

Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια. Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα. Όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα