Καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό με… κρέμα κρέπας!

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στη Λευκάδα αφού καταστηματάρχης αντιστάθηκε στον έλεγχο της εφορίας και περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία που έσπευσε έκλεισε το κατάστημα και συνέλαβε τον επιχειρηματία. Οι εφοριακοί που υπέστησαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Τι είπε για το περιστατικό ο Γιώργος Πιτσιλής:

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές». Πρόσθεσε δεότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Οπως είπε, το περιστατικό διερευνάται ενώ ανέφερε ότι προετοιμάζονται μέτρα για την περαιτέρω προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους.

«Η ΑΑΔΕ ασχολείται με όλο το φάσμα της φοροδιαφυγής. Εκτός από τους προληπτικούς ελέγχους πάμε και στοχευμένα μέσω διασταυρώσεων των στοιχείων» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ και πρόσθεσε ότι σύντομα θα υπάρχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα