Κατερίνα Βρανά: «Φέτα με τη Βασίλισσα»

Μετά από τις παραπάνω από 100 sold out εμφανίσεις στην Αθήνα στο Θέατρο 104 και σε επιλεγμένα Θέατρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα , στην Αγγλία, την Αυστραλία, την Κροατία, τη Σερβία από την άνοιξη του 2014 έως και τώρα, η Κατερίνα Βρανά, το κορίτσι θαύμα του stand-up comedy, δίνει τις τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο 104.
Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Φέτα με τη Βασίλισσα», η Κατερίνα Βρανά με μοναδικό όπλο το χιούμορ της εξολοθρεύει προκαταλήψεις, ταμπού και γκρεμίζει κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τον Έλληνα από τον ξένο.

fetasite21Μια παράσταση για όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες, γεμάτες σύγχρονους προβληματισμούς όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα, η γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, η σωστή χρήση της τουαλέτας, οι αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας και, το αιώνιο ερώτημα, αν είχες προσκεκλημένη τη βασίλισσα τι τυρί θα της πρόσφερες;!

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις, λοιπόν, για τη «Φέτα με τη Βασίλισσα», στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 11854 Αθήνα, τηλ.: 210-3455020), Παρασκευή και Σάββατο, 25 και 26 Σεπτεμβρίου,  και Σάββατο και Κυριακή, 3 και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Τέλος Οκτωβρίου, η Κατερίνα Βρανά θα ξεκινήσει τη νέα της παράσταση με τον τίτλο «ΣΕΞ!».

Διαβάστε επίσης