Κατερίνα Κόλκα: Γιατί έστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο People έδωσε η Κατερίνα Κόλκα, όπου είπε πολλά για το τέλος της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν στο να στείλει εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ.

Είχες στείλει εξώδικο στα ΜΜΕ για να μην αναφέρεται το όνομά σου, αλλά και του παιδιού σας. Ένιωθες πως έπρεπε να προστατευτείς από κάτι;

 

«Έστειλα εξώδικο πριν χωρίσω με τον Γρηγόρη.  Δημοσιεύματα έλεγαν πως έχουμε χωρίσει και πως τσακωνόμασταν συνέχεια, ενώ εμείς ήμασταν μαζί. Δεν με πήρε ποτέ κανένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν με ρωτούσαν, θα απαντούσα κανονικά, γιατί δεν είχα να κρύψω κάτι. Θα τους εξηγούσα πως όταν έβλεπαν μόνο του τον Γρηγόρη σε εμπορικό κέντρο, δεν ήμουν μαζί του τη συγκεκριμένη στιγμή γιατί εργαζόμουν. Όμως, όταν σχολούσα πήγαινα και τον συναντούσα. Από την άλλη, έπρεπε να προστατέψω την οικογένειά μου, καθώς με ρωτούσε τι συμβαίνει. Δεν με ένοιαζε ποτέ η δημοσιότητα και το είχα αποδείξει με τη στάση μου, αλλά όταν άρχισαν να γράφονται ψέματα ενοχλήθηκα πολύ. Έτσι, σκέφτηκα να στείλω εξώδικο για να μην ξαναπούν τίποτα για μένα και το παιδί μου. Να μη διαβάζω κάτι που να με ενοχλεί. Δεν είχα άλλη επιλογή», εξήγησε!

Διαβάστε επίσης