Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το άγνωστο πρόβλημα με την υγεία της

Το «παρών» στην εκδήλωση «Greece Race For the Cure» έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τη σέξι παρουσιάστρια να μιλά πρώτη φορά δημοσίως για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια.

Η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» πραγματοποίησαν ζωντανή σύνδεση στον αγώνα δρόμου και περιπάτου για την ενίσχυση γυναικών που έχουν καρκίνο του μαστού, με την Κωνσταντίνα να μιλάει για τις δύσκολες ώρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, και από μικρούς ανθρώπους, και είναι πολύ θετικό! Είχα μια προσωπική εμπειρία, παρ’ όλα αυτά και πριν μου συμβεί αυτό πριν από δύο χρόνια, ήμουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Έμαθα από το σπίτι, από τη μητέρα μου ότι η πρόληψη σώζει. Οπότε είναι κάτι που θα στηρίζω πάντα. Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες. Με πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, σκεφτόμουν τα χειρότερα. Παρ’ όλα αυτά με ψυχραιμία και με στήριξη όλα πήγαν καλά. Τότε έκανα και εκπομπή κιόλας, δεν ήθελα να το μοιραστώ. Έτσι ένιωθα. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος! Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή! Πολλές φορές δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, όταν είμαστε μέσα σε αυτά. Εγώ τα έκανα όλα παράλληλα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε:

«Από μια επίσκεψη στον γυναικολόγο και την κλασσική ψηλάφηση που γίνεται στον ετήσιο έλεγχο, ψηλάφησε κάτι. Πέρασα στις επόμενες εξετάσεις που γίνονται κι έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι. Το σημαντικό είναι η πρόληψη. Κι εγώ σε πολύ μικρή ηλικία βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα, χωρίς να έχω καταλάβει από μόνη μου» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνοντας τους πάντες «άφωνους» αφού οι περισσότεροι είχαν υπόψη τους το πρόβλημα που είχε με τον θυρεοειδή και δεν είχαν ιδέα ότι είχε περάσει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα