Κωνσταντίνου: «Παντελώς ανακριβή όσα λέει ο Δομάζος»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε νωρίτερα για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό ο Μίμης Δομάζος.

Με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο παλιός του συμπαίκτης, ισχυριζόμενος ότι το κόστος για την χρήση του ΟΑΚΑ ήταν μικρότερο απ’ όσο ανέφερε ο ίδιος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ διέψευσε το απόγευμα της Τρίτης (14/11) τα λεγόμενα του Δομάζου.

Παράλληλα, έστειλε ενωτικό μήνυμα, τονίζοντας ότι μόνο με ομόνοια και συσπείρωση μπορεί να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά η δήλωση Κωνσταντίνου: «Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση “μετακόμισης” της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα