ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: “Η εξωφρενική πρόταση Κοντονή, απ΄9οδειξη για το πως ο Τσίπρας ευτελίζει τη χώρα”

Κατά των δηλώσεων του υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή τάσσεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφορικά με το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η δίκη των οκτώ Τούρκων αξιωματικών στην Ελλάδα.
Ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει, σε γραπτή του δήλωση, πως «η τοποθέτηση του Στ. Κοντονή για την δυνατότητα να δικαστούν στην χώρα μας οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενική και αποτελεί παραχώρηση υποτελούς κράτους προς τον αφέντη Ερντογάν, πολύ περισσότερο που ως κίνηση έρχεται ως συνέχεια του απαράδεκτου κυβερνητικού αιτήματος ακύρωσης του ασύλου σε έναν εκ των 8».

Ο κ. Λαφαζανης προσθέτει ότι «ο κ. Κοντονής διαβεβαιώνει με την τοποθέτησή του αυτή ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μετατρέψει την χώρα σε στρατοδικείο του Ερντογάν, με τον τελευταίο κατήγορο των 8 και με “αξιόπιστα” στοιχεία που θα παρέχει άφθονα η γνωστή για τον ρόλο της τουρκική MIT και οι αρχές Ασφαλείας της Τουρκίας».
Τέλος ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει «η κυβέρνηση Τσίπρα, δυστυχώς, εξευτελίζει και εκθέτει με τις επιλογές της όλο και περισσότερο τη χώρα σε επιβουλές και ιταμές αξιώσεις τρίτων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα