Λυσσαρίδης: «Οι Ενώσεις έχουν εγκλωβιστεί σε καθεστώς ομηρίας»

Για τη σημασία της κίνησης που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, ζητώντας την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, μίλησε ο επικεφαλής του προσωρινού σχήματος που προτάθηκε, Γιώργος Λυσσαρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
-για την απόφαση να κατατεθεί η έφεση της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Υπάρχουν κάποιοι λόγοι κατά τη γνώμη μου βάσιμοι που έχουν φέρει σε πλήρη απαξίωση το ποδόσφαιρό μας. Και όσο πιο γρήγορα καθαριστεί κατάσταση αυτή τόσο το καλύτερο. Μέσα στις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας στην τελευταίας δεκαετία είναι ότι οι Ενώσεις έχουν εγκλωβιστεί σε ένα καθεστώς ομηρίας. Δεν είναι εύκολο να κερδηθεί η ελεύθερη βούληση των ενώσεων.

Ένα ευεργετικό αποτέλεσμα μια τέτοιας περιόδου θα ήταν να απελευθερωθούν από το καθεστώς αυτό. Τώρα είναι προφανές ότι τις σκιάζει η φοβέρα… Όλες οι διαδικασίες στην ΕΠΟ χαρακτηρίζονται ως παρωδίες. Όσο οι τακτικές συνελεύσεις όσο και οι έκτακτες. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έχει απαξιωθεί το ποδόσφαιρο και οι διοικήσεις του στην κοινή γνώμη. Ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει αφεθεί στη μοίρα του».

Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά τη διοίκηση της ΕΠΟ. Σε αυτή προσάπτω κατηγορίες. Από αδράνεια , καθυστερήσεις πολλά. Πέρα των ευθυνών των μελών θεωρώ ότι η διοίκηση της ΕΠΟ αποδείχθηκε κατώτερη από τις ευθύνες που ανέλαβε.

Δεν έχω βλέψεις να ηγηθώ. Εμένα με βοήθησε η σύνθεση αυτή της πρότασης να πάρω απόφαση να συμμετάσχω. Δεν διακρίνω από κανέναν να έχει διάθεση ματαιοδοξίας. Υπό την έννοια αυτή το σώμα αυτό θα μπορέσει να βάλει φραγμό στον κατήφορο που οδηγείται το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα