Μίσσας: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε…»

Την πρώτη της ήττα γνώρισε το Σάββατο (2/9) η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ. Η Γαλλία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δικαίως πήρε τη νίκη επικρατώντας με 95-87.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν κάκιστο στο πρώτο μέρος, δεχόταν καλάθια με κάθε τρόπο και σε αυτό στάθηκε και ο Κώστας Μίσσας μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στάθηκε, όμως, ότι θα μπορούσε η Ελλάδα ακόμη και να έχει κερδίσει εάν ήταν πιο προσεκτική.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη λήξη του αγώνα: «Περιμέναμε πιο συγκεντρωμένη και καλύτερη Γαλλία, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε όπως θέλαμε και αυτό στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε. Δεν παίξαμε σκληρά στο πρώτο ημίχρονο και μετά γίναμε καλύτεροι. Σε παιχνίδια σαν κι αυτά όταν αφήνεις τις προσωπικότητες να νιώσουν άνετα θα έχεις πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα. Ήμασταν πιο επιθετικοί.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν πιο ήρεμοι και πιο προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία. Θα ήθελα να πω ότι οι νέοι κανονισμοί αλλάζουν από τον Οκτώβριο όχι τώρα. Έγιναν δύο φορές βήματα από Ντιαό και Φουρνιέ. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ημίχρονο και να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο και το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε πιο σκληρά και πιο συγκεντρωμένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα