Καθημερινή ενημέρωση

Μαζουακού: «Φυσιολογικό το ενδιαφέρον των ομάδων για μένα»

Για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ευρωπαϊκοί σύλλογο για την περίπτωσή του, αλλά και το ματς με τη Skoda Ξάνθη μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:
«Πράγματι, παρότι είμαι μόλις μία χρονιά στην ομάδα, αισθάνομαι ήδη πάρα πολύ άνετα εδώ. Νιώθω δεμένος με τον Ολυμπιακό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο, είναι φυσικό να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων που παρακολουθούν όλα τα πρωταθλήματα. Όμως, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό μέγεθος, αλλά ένας μεγάλος σύλλογος και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έτσι, αφοσιώνομαι στην ομάδα μου και το τι θα φέρει το μέλλον, μένει να το δούμε. Να τονίσω πως έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Σίγουρα, η Ξάνθη είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάει καλά στο πρωτάθλημα και συνεχίζει και στο κύπελλο. Όμως, οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές. Στην προετοιμασία μας δεν αλλάζει κάτι. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο και το γεγονός πως δε θα έχουμε τους φιλάθλους μας στις εξέδρες. Θα είναι λίγο περίεργο και για εμάς. Με την απόδοσή μας ευχόμαστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης