Μαρία Κορινθίου: Γιατί ζήτησε τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 

Η Μαρία Κορινθίου είναι λάτρης των social media που ξέρει να τα χειρίζεται πάρα πολύ καλά, κρατώντας σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων.

Ένας από αυτούς όμως, ένας πιο θερμόαιμος και με «αρρωστημένες» διαθέσεις θαυμαστής,  σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Το Καρφί” ήταν αυτός που την οδήγησε να περάσει την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Υπάρχουν φιλίες από το χώρο;
«Ναι υπάρχουν. Είμαι κοινωνική, αγαπάω τους ανθρώπους αλλά δεν εμπιστεύομαι εύκολα κόσμο να τον βάλω μέσα στο σπίτι μου ενώ ο σύζυγός μου είναι το αντίθετο. Ο Γιάννης φαίνεται απόμακρος αλλά έτσι και κάτσει με κάποιον στο καναπέ και μιλήσει μετά ανοίγεται»

Έχετε βρεθεί σε αμήχανη στιγμή;
«Πάνω στη σκηνή γίνονται πολλά ευτράπελα! Μια μέρα είχε κοπεί το ρεύμα στο θέατρο και ήμουν ακίνητη πάνω στη σκηνή δέκα λεπτά ώστε μόλις έρθει να μας βρει ο κόσμος όπως πριν το συμβάν. Κάποια στιγμή στην παράσταση που είμαι τώρα στο Boeing Boeing σκύβω να κάνω υπόκλιση και σκίστηκε το πίσω μέρος όλης της φούστας! Σε κωμωδία μπορούν γίνουν αυτά αλλά επειδή γελάμε σώζεται. Από θαυμαστή έχει χρειαστεί να πάω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί με ενοχλούσε μέσω του facebook».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα