Μαραντίνης: “Η Σίσσυ τώρα θα γεννούσε”

Πριν από μερικούς μήνες, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους πως θα αποκτούσαν ένα τρίτο παιδί.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η παρουσιάστρια απέβαλε και το ανακοίνωσε. Με δεδομένο ότι το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, κατάφερε σταδιακά να συνέλθει. Πλέον, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που πέρασαν όταν έχασαν το μωράκι τους.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη δύο παιδιά οπότε μοιραία χαμογελάς γρήγορα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πόσος κόσμος έχει περάσει το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου”, σχολίασε στην εκπομπή DOT της κυπριακής τηλεόρασης και συνέχισε:

“Δεν ήταν ευχάριστο, ούτε εύκολο, με διάφορα ερεθίσματα έρχεται στο μυαλό μας, αλλά προσπαθώντας να προχωρήσεις δίνεις όλη σου την αγάπη στα δύο μας παιδιά. Ήταν λίγο πριν τον 4ο μήνα. Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα. Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού, ο φροντμαν των Onirama σχολίασε: «Σωματικά η Σίσσυ ακόμα δεν έχει επανέλθει. Δεν έχουμε συζητήσει ανοιχτά για άλλο παιδί. Αυτό ακόμα σβήνει σαν διαδικασία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει στο τραπέζι και αυτό».

Διαβάστε επίσης